Таймс подчертава, че появата на певицата като политическо лице е

...
Таймс подчертава, че появата на певицата като политическо лице е
Коментари Харесай

Тиранин! Ким Чен Ун Хвърли Непокорен Генерал На Пираните!

" Таймс " акцентира, че появяването на певицата като политическо лице е доста странна заради известията, че тя е била екзекутирана поради присъединяване си в нецензурен филм.

По-рано тази година южнокорейският вестник " Чосон илбо " писа, че Хьон и други музикантки в " Моранбон " са били разстреляни по заповед на водача, тъй като правели порнофилм. Миналия вторник обаче певицата била назначена за зам.-директор на отдела на компартията за агитация и пропаганда, написа " Сън ", базирайки се на публични източници в Пхенян.

Смята се, че Хьон Сон Уол се познава със 7 години по-младия от нея Ким Чен Ун още от юношеските му години. Съобщенията, че тя е ликвидирана, не провокираха огромна изненада, тъй като Ким към този момент се е отървавал от свои близки.

Други английски вестници оповестяват, че по заповед на Ким Чен Ун е била осъществена злокобна екзекуция. Севернокорейски военачалник, упрекнат в скрит план за прелом, бил хвърлен в басейн с пирани, като преди този момент по тялото и крайниците му били нанесени рани с нож. Ким има голям аквариум със стотици пирани, импортирани от Бразилия, в една от резиденциите си. Те имат извънредно остри зъби, с които са способни да раздерат човек за минути.

Смята се, че е заимствал концепцията от кино лентата за Джеймс Бонд от 1977 година " Шпионинът, който ме обичаше ", в който злодеят Карл Стромберг убива своите съперници, като ги хвърля в аквариум, цялостен с акули.

В същото време севернокорейската осведомителна организация КЦТА прикани през днешния ден Съединените щати да се откажат от враждебната си политика към Пхенян, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

В противоположен случай, посочи КЦТА, споразуменията от миналогодишната историческа среща в Сингапур могат да станат единствено елементарни листове хартия.

Изявлението на севернокорейската осведомителна организация е отражение на задънената улица, в която влезе преговорният развой сред Пхенян и Вашингтон след втората среща на американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския водач Ким Чен-ун през февруари във виетнамската столица Ханой.

В Ханой американските претенции за денуклеаризация на Северна Корея се сблъскаха със севернокорейските претенции за доста облекчение на санкционния режим против Пхенян.

" Арогантната и едностранна американска политика в никакъв случай няма да сработи с КНДР, която цени суверенитета си ", съобщи КЦТА.

Според осведомителната организация има заплаха взаимната декларация на Тръмп и Ким от 12 юни предходната година, с която те поеха ангажимент да работят за нови връзки сред двете страни, да се трансформира в елементарен лист хартия, защото Съединените щати не я ползват.

Южнокорейският президент Мун Дже-ин изрази през вчерашния ден мнението си, че договарянията сред Северна и Южна Корея, както и сред Северна Корея и Съединените щати скоро ще продължат.

Мун Дже-ин сподели по време на публично посещаване във Финландия, че вървят договаряния за трета среща сред Северна Корея и Съединените щати, " тъй че не мисля, че това е обстановка, в която има потребност от намесата на трета страна.

Американският президент Доналд Тръмп сподели предходната седмица, че няма самообладание да се срещне с Ким в подобаващ миг.

Тръмп и държавният секретар на Съединените щати Майк Помпейо ще вземат участие в срещата на Г-20 в Япония по-късно този месец, а по-късно ще се срещнат с Мун Дже-ин, с цел да координират напъните си за дефинитивна и изцяло верифицирана денуклеаризация на Северна Корея, съобщи през вчерашния ден говорителката на Държавния департамент Морган Ортагюс.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР