Таймингът е много важен, особено когато става дума за инвестиции

...
Таймингът е много важен, особено когато става дума за инвестиции
Коментари Харесай

Най-добрите предварителни продажби за инвестиция през юли 2023 г.

Таймингът е доста значим, изключително когато става дума за вложения в криптовалути. Юли може да е отпускарски месец за мнозина, само че сигурно не е по този начин за крипто вложителите, които постоянно са в търсене на най-хубавите благоприятни условия за облага.

Българите като цяло не обичаме да ни занимават с работа през лятото, само че какво по-добро от това да откриете страховит късмет да “ ” лятната отмора с добра инвестиция?

В тази публикация ще обърнем особено внимание на най-хубавите предварителни продажби за инвестиция през юли 2023 година. Независимо от това дали сме на плажа или зад бюрото (навярно очаквайки отпуска по-натам във времето), вълнуващите ICO-та не стопират. Ето някои от най-привлекателните токени, които може би си заслужава да обмислите за инвестиция в разгара на лятото.

Струват ли си вложения през лятото?

Мнозина се чудят дали тъкмо юли е месецът за вложения. Въпреки че отпускарският сезон е в разгара си, истината е, че забавните благоприятни условия за крипто вложения не стопират да се появяват. Те могат да се появят когато и да е, даже през лятото. Истината е, че положителните благоприятни условия се появяват рядко и когато се появят, би трябвало да ги грабнете в точния момент.

Нека разгледаме някои от опциите за предварителни продажби през юли 2023 година – Wall Street Memes , Thug Life и Chimpzee .

Всеки от тези планове предлага неповторими благоприятни условия за вложения, и до момента в който юли може да влиза в графата “ ”, за крипто вложителите, това е просто следващ месец за разкриване на нови и вълнуващи благоприятни условия.

Wall Street Memes – най-горещата меме криптовалута на пазара

Wall Street Memes (WSM) е меме криптовалута, която сега забързва темпото и се трансформира в най-горещата договорка на пазара. С над $13 милиона, събрани през предварителната продажба, това към този момент е едно от най-популярните ICO-та за 2023 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР