Тайлър Сегин вкара три минути след началото на продължението и

...
Тайлър Сегин вкара три минути след началото на продължението и
Коментари Харесай

Тайлър Сегин вкара в продължението и Далас победи Тампа Бей в НХЛ

Тайлър Сегин вкара три минути след началото на продължението и Антон Худобин отрази 45 удара за победа на Далас Старс с 4:3 против Тампа Бей Лайтнинг в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада (НХЛ).

Тайлър Джонсън пропусна удар от упор в офанзива на Лайтнинг в спомагателната част, а Александър Радулов овладя шайбата и я подаде към Сегин. Той пък бе оставен самичък по лявото крило и изпрати невисок удар в далечния ъгъл на вратата на Андрей Василевски. Така Далас завоюва срещата и зае третото място в Централната дивизия.

Радулов, Радек Факса и Джейсън Дикинсън също вкараха за Старс, а Худобин направи още едно основно избавяне против Яник Гурде при обстановка двама на един в последната третина.

Михаил Сергачов, Алекс Килърн и Онджей Палат вкараха головете за Лайтнинг, до момента в който Василевски избави 16 удара.

Никита Кучеров, който е настоящият притежател на наградата за най-полезен състезател, приключи с една асистенция след слабия мач против Отава във вторник, когато бе изпратен на пейката за последната третина от постоянното време и продължението.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР