Тайландското правителство намалява задължителния за чуждестранни граждани, ваксинирани срещу ,

...
Тайландското правителство намалява задължителния за чуждестранни граждани, ваксинирани срещу ,
Коментари Харесай

Тайланд прави карантината за ваксинирани чужденци по-кратка

Тайландското държавно управление понижава наложителния за задгранични жители, имунизирани против, от 14 на 7 дни. Както бе маркирано в прессъобщение от министерството на опазването на здравето на кралството, новото предписание ще влезе в действие от април тази година, заяви ТАСС.
Според министерството „ 250 000 души към този момент са били имунизирани в света и този развой продължава “. В тази връзка е решено да се понижи карантината от 14 на 7 дни за задгранични жители, „ които имат уверение за имунизация, издадено минимум 14 дни и не повече от 3 месеца преди идването им в кралството “.
 Франция обмисля да направи наложителна имунизацията на здравните служащи Франция обмисля да направи наложителна имунизацията на здравните служащи
Френското държавно управление предизвести, че може да направи наложителна имунизацията на здравните служащи, откакто министър председателят разкри, че...
Първият случай на коронавирусна зараза в е открит на 13 януари 2020 година Към днешна дата общият брой на инфектираните в кралството е надхвърлил 26 400, излекувани са над 25 700 души, 85 пациенти са умряли. Извънредно състояние заради пандемията работи в страната до 31 март. На 28 февруари 13 провинции в Тайланд започнаха имунизация с коронавирусно лекарство, създадено от китайската компания Sinovac.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР