Тайландски пилот ще има във Формула 1 догодина, след като

...
Тайландски пилот ще има във Формула 1 догодина, след като
Коментари Харесай

Тайландец ще кара във Формула 1 през 2019-а

Тайландски водач ще има във Формула 1 следващата година, откакто Торо Росо удостовери Александър Албон за сътрудник на Дани Квят.

22-годишният играч, който е роден в Лондон, приключи трети в шампионата във Формула 2 през този сезон. Той бе част от детската стратегия на Ред Бул, преди да бъде освободен през 2012-а.

„ Начинът, по който успяваше да изпревари огромна част от противниците си по време на надпреварите демонстрира, че той към този момент е задоволително зрял, с цел да бъде част от Формула 1. Ние сме радостни, защото за идващия сезон ще разпологаме с двама млади, обещаващи и надарени водачи “ съобщи босът на тима Франц Тост.

„ След като Ред Бул ме освободи през 2012-а знаех, че пътят ми до Ф1 става извънредно сложен. Благодарен съм обаче, за този нова опция, която получавам. Невероятно е, че ще мога да сбъдна най-голямата си фантазия “ съобщи Албон.

При това състояние за идващия сезон остава единствено едно свободно място, само че по този начин или другояче Ланс Строл е сигурен за Форс Индия и е единствено въпрос на време формалното известие за идването му в тима./gol.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР