Тайландски готвач изчезнал докато сменял полети на летището в Москва

...
Тайландски готвач изчезнал докато сменял полети на летището в Москва
Коментари Харесай

Епичен запой: Тайландец се насвятка на летище в Москва и потъна вдън земя цели 43 дни ВИДЕО

Тайландски готвач липсващ до момента в който сменял полети на летището в Москва на път от Будапеща към Тайланд. Той бил в неопределеност цели 43 дни, оповестява „ Дейли Мейл “.

Утай Уаенбарб, на 36 години, работел в ресторант в унгарската столица. Той се прибирал към Банкок, само че му споделили, че ще би трябвало да изчака 5 дни в Москва.



Тогава той решил да прекара известно време в питейните заведения на летището. Напил се до безпаметност и то не един път. Почти от самото начало обикалял заведенията на летището.

Появиха се фрагменти, на които се вижда по какъв начин той се разхожда необут из чакалните летището с увита към главата тениска. В един миг той стартира да дърпа седалките, а по-късно се насочва към следващия ресторант. Мениджърът не го пуска, тъй като е гол до кръста.



Положението на тайландеца се влошило в допълнение, когато изгубил паспорта си, откакто бил арестуван от полицията.


„ Бях толкоз смутен, откакто ми споделиха да очаквам пет дни, че взех решение да пия и по-късно не си припомням нищо, като се изключи че изгубих паспорта си “, споделя той. Междувременно изгубил и всичките си движимости.



Уаенбарб бил пуснат от полицията, само че това не го спряло да продължи с алкохолната си обиколка. От последните седмици не помни съвсем нищо, с изключение на няколко пререкания със чиновници на летището.

Междувременно фамилията му в Тайланд почнало да го търси и го оповестили за липсващ. Посолството на Тайланд в Москва било известено, че готвачът бил открит в град Кимки – на 27 км северно от Москва.


Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР