Тайландската полиция съобщи, че е задържала 14-годишно момче, заподозряно за

...
Тайландската полиция съобщи, че е задържала 14-годишно момче, заподозряно за
Коментари Харесай

Арестуваха 14-годишно момче в Тайланд за стрелба в мол, при която загинаха най-малко трима души

Тайландската полиция заяви, че е задържала 14-годишно момче, обвинено за пукотевица в първокласен търговски център в столицата Банкок, при която са били убити минимум трима и ранени четирима души, съобщи Ройтерс.

Полицията посочи във " Facebook ", че момчето е задържано и отведено за разпит. Малко по-рано силите на реда разпространиха в интернет фотография на обвинения.

Драмата се е разиграла в мол " Сиам парагон ". В обществените мрежи се появиха и видеа, на които се вижда по какъв начин паникьосани гости на комерсиалния център, в това число деца, които бягат от постройката, съобщи Българска телеграфна агенция.

Премиерът Срета Тависин изрази безпокойствие за сигурността на обществеността. " Знам за стрелбата в " Сиам парагон " и разпоредих полицията да проверява случая. Крайно смутен съм за публичната сигурност ", написа той в обществената мрежа " Екс ".

В Тайланд постоянно има случаи на принуждение с огнестрелни оръжия, отбелязва Ройтерс.

Миналата година някогашен полицейски чиновник нахлу в ясла и умъртви 22 деца, а през 2020 година военнослужещ лиши живота на минимум 29 души и рани 57 в североизточния тайландски град Накхон Ратчасима.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР