Тайландка, незаконно притежаваща лъвче, беше заснета да вози любимеца си

...
Тайландка, незаконно притежаваща лъвче, беше заснета да вози любимеца си
Коментари Харесай

Тайландка рискува да попадне в затвора заради разходка на лъвче в автомобил

Тайландка, нелегално притежаваща лъвче, беше снимана да вози любимеца си в автомобил и е с повдигнато обвиняване, заяви Агенция Франс Прес. 

Видеозаписът с лъвчето е бил публикуван онлайн. 
VIRAL VIDEO | Thai woman arrested after her pet cub seen on Pattaya streets

The lion's chauffeur, a Sri Lankan man has already left the country. He is a friend of the arrested Thai woman Sawangjit Kosoongnern, the owner of the lion.

Sawangjit is believed to have purchased the…
— INDEPENDENT PRESS (@IpIndependent) Полицията е почнала следствие на съображение публикуван запис, който е събрал над 2,6 млн. гледания. Лъвчето се вози в бяло бентли из туристическия град Патая. 

Заради притежанието на животно от предпазен тип собственичката е упрекната в нарушение на законодателството, обвързвано с околната среда и естествените запаси, се споделя в известие на полицията, оповестено на формалната Facebook страница на органите на реда. 

Според законодателството в Тайланд дамата може да бъде наказана да заплати санкция от 100 000 бата, равняваща се на към 2600 евро, както и на една година затвор. По думите на собственичката тя е купила младия лъв от друга жена за 250 000 бата, само че не е получила документ поради неправилна информация за пола на животното. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР