Тайгър Уудс ще построи публично голф игрище в Чикаго14-кратният шампион

...
Тайгър Уудс ще построи публично голф игрище в Чикаго14-кратният шампион
Коментари Харесай

Тайгър Уудс ще построи публично голф игрище в Чикаго

Тайгър Уудс ще построи обществено голф игрище в Чикаго
14-кратният първенец от Мейджър шампионати Тайгър Уудс ще построи обществено голф игрище в Чикаго. Бившият номер 1 в света и неговият TGR Design екип са водещите архитекти в предлагането да развият Jackson Park и South Shore Golf Courses в Чикаго. Проектът е и от сантиментална стойност за американеца, който игра като по-млад на шампионатите в града и сподели на какво е кадърен на голф игрището. Инициативата ще бъде частно финансирана и ще включва реновирано голф игрище с 18 дупки и едно по-малко фамилно игрище покрай езерото Мичиган.

,,Нямахме задоволително пари в фамилията, с цел да сме част от клуб, по тази причина бе от голямо значение за нас да имаме опцията да играем на обществено голф игрище “, съобщи Уудс във филм за Chicago Park Golf Alliance.,,Да построиш обществено голф игрище в Чикаго е в действителност доста виновен план. Може да се насладиш на гледката, в действителност е необикновено. Имаме опцията да създадем нещо особено “, не скри удовлетворението си американският голфър.

Уудс, който ще навърши 43 години на 30 декември, сплоти сили с някогашния голф коментатор за NBC, Марк Ролфинг, който е президент на Chicago Park Golf Alliance. Проектът работи в тандем с президентския център на някогашния президент на Съединени американски щати Барак Обама, който се намира в Jackson Park, и е обект на федерално утвърждение. Работата по новото игрище може да стартира през 2019. Уудс завоюва първия си шампионат от пет години насам, откакто победи на Tour Championship през септември в края на едно удивително завръщане за американеца след четири интервенции на гърба. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР