Тайбе Юсеин стъпи най-сетне на световния връх. Българската боркиня спечели

...
Тайбе Юсеин стъпи най-сетне на световния връх. Българската боркиня спечели
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин: Мечтая да стъпя на олимпийския подиум

Тайбе Юсеин стъпи най-накрая на международния връх. Българската боркиня завоюва и петте си битки в категория до 62 кг в Будапеща. Ето какво показа тя след мечтания успех:

" След 10 години очакване, най-сетне пристигна и моят момент. И нека тази купа да е единствено началото. Като всеки състезател и аз бленувам да стъпя на олимпийския подиум, само че малко по малко. Сега ми следва първо да печеля квота за Токио 2020.

 Красен Кралев: Тайбе Юсейн международна шампионка! Фантастично!
Красен Кралев: Тайбе Юсейн международна шампионка! Фантастично!

Ето какво написа министърът на младежта и спорта

Да, на финала поведох с 6:0, само че постоянно има терзание нещо да не се обърка в последния миг. А край тепиха постоянно слушам наставленията на моя треньор Петър Касабов. Не си припомням тъкмо, какво ми споделяше, само че бяха от рода: всичко е наред, справяш се добре.

Сега към този момент имам напълно друго чувство, имам по-голяма убеденост в това, което върша и това си личи на самите надпревари.

Не ме тормозят съперничките, че ще ме разучават и ще желаят да ме победят от тук нататък. Все отново аз би трябвало да се развъртвам, да узнавам нови неща и да ставам още по-добра ", приключи новата международна шампионка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР