Тъй наречените представители на протеста се оглеждат неудобно и се

...
Тъй наречените представители на протеста се оглеждат неудобно и се
Коментари Харесай

Арман Бабикян: С ротацията искат да удължат живота на смъртника с още 9 месеца

„ Тъй наречените представители на митинга се оглеждат неловко и се чудят би трябвало ли да подпишат документ, в който да признаят това. А те де факто са в тази разновидност. Ще създадат всичко, което изискат от тях, с цел да удължат живота на смъртника с още 9 месеца “.

Това съобщи пиар специалистът Арман Бабикян пред „ БНР “ във връзка идната ротация в Народното събрание сред ГЕРБ и „ Продължаваме промяната-Демократична България “. Той изрази мнение, че целите на ръководещите в избран миг са се трансформирали и на тяхно място са сложени регулярни такива като участието в Шенген и еврозоната .

Според него министърът на защитата Тодоро Тагарев  е действителният знак на евроатлантическата взаимност на страната ни, а само че Бойко Борисов и Делян Пеевски желаят тази позиция за себе си. 

Арман Бабикян напомни, че от Движение за права и свободи имат навика доста да се сърдят , когато се почувстват изолирани от ръководството, само че би било почтено да бъдат оповестени, в случай че вземат участие в него.

„ Опираме до това желае ли някой в България Движение за права и свободи да бъде на власт “

По думите му, името на Пеевски още 2014 година е било проблем, а през днешния ден то има „ необятен небосвод, с цел да преживее подем “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР