Тъй наречените коалиционни преговори не са преговори, а е като

...
Тъй наречените коалиционни преговори не са преговори, а е като
Коментари Харесай

Калфин: Коалиционните преговори повече приличат на писмо до Дядо Коледа

Тъй наречените съдружни договаряния не са договаряния, а е като писмо до Дядо Коледа – всеки споделя какво желае да се случи и всички са съгласни с него. Така Ивайло Калфин разяснява сред „ Продължаваме промяната “, Българска социалистическа партия, „ ИТН “ и „ Демократична България “.

Сега съм сигурен че има и паралелни диалози, разнообразни от предаваните по интернет, добави Калфин. Неговата прогноза е, че постоянно държавно управление ще има, само че не с помощта на договарянията, а тъй като за политиците е ясно, че не е добра за трети път да се провалят.
Почти е несъмнено: Стари и нови министри ще влязат в кабинета на “промяната ”. Кои са те?
През тази седмица се чака да стартират диалозите за разпределението на местата в възможния нов постоянен кабинет. Преговорите на екс...

Според него има доста положителни хрумвания в предложенията на всички обединения, само че липсват цялостна визия и цели – до какви резултати ще доведат препоръчаните ограничения след 4 години. Калфин счита, че една от задачите би трябвало да е понижаване на неравенството в обществото, което се е задълбочило поради пандемията.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР