Тъй като знаем, че рискът случайно да загубите половин час

...
Тъй като знаем, че рискът случайно да загубите половин час
Коментари Харесай

Само във Фрог! Топ сериалите, които не трябва да пропускаме през 2023-та

Тъй като знаем, че рискът инцидентно да загубите половин час за сериал, който ваш сътрудник в работата ви е предложил не е дребен, сме ви подбрали топ класацията от нови и освен заглавия, която не би трябвало да пропускате. 

The Last of Us (януари)

 



 

Окончателната наративна видео игра от последното десетилетие, пост-апокалиптичната зомби emote-`em-up The Last of Us получава своята огромна HBO акомодация. Известно е, че видеоигрите мъчно се трансформират в прилична телевизионна продукция или филм. Но имаме вяра, че сценаристът на Чернобил Крейг Мазин е може да преобърне играта и да ни вкара в нея с цялостна мощ.

 

The Mandalorian сезон 3 (февруари)

 



 

Дисни не прави нещата на половина и след финала на втория сезон на The Mandalorian почитателите обезверено желаят да чуят повече какво следва за сериала.

 

Въпреки че има непрекъснат поток от обособени филми на Междузвездни войни, които също се пускат, като Андор и Оби-Уан Кеноби, а Асока също е на път, Мандалорецът към момента остава един от твърдите любимци в галактиката.

 

Сюжет

 

Мандо се връща за още едно тичане, като светът се отваря пред Грогу, до момента в който той се приготвя да стартира да учи по какъв начин да става джедай под управлението на някой си Л. Скайуокър. Също по този начин наподобява, че Дин Джарин ще се върне в родния си цех, с цел да се изправи лице в лице с музиката за това, че е свалил шлема си през сезон 2. „ Отивам в Мандалор, с цел да ми бъдат простени прегрешенията “, споделя той в тийзър. Предупреждение за спойлер: нормално за мандалорците не се получават доста добре този тип завършения. Ще излезе ли Baby Yoda на бойната пътека? Да забележим.

 

Succession season 4 (пролет)


.


След края на третия сезон, има доста въпроси, които изискват отговор. Том Вамбсганс ли е определеният? Ще се съберат ли най-сетне децата на Рой? Грег към момента ли съди Грийнпийс? Все още не знаем по кое време циркът Рой ще се върне в града – нито дали правата на Роман в миналото ще бъдат възобновени – само че следва да забележим с какво ще ни изненада Джеси Армстронг този път.

 

Secret Invasion (пролет)

 



 

Самюел Л. Джаксън се завръща в черно палто като Ник Фюри в най-новия минисериал на Marvel. Споменатата загадка инвазия е завръщането на водача на Скрул Талос на Бен Менделсон и неговата навалица, изменяща формата си от Капитан Марвел.

 

Loki season 2 (лято)

 



 

Е, Локи беше занимателен, нали? Всички тези графики, стайлингът на JG Ballard, Richard E Grant. Трудно е да се проумее каква полуда би могла да надвиши алигатор, който излива вино от детски басейн, само че Кевин Фейдж споделя, че нещата вървят добре и към този момент сме виждали Том Хидълстън с неговата зализана черна прическа на снимачната площадка през лятото.

 

Doctor Who (ноември)


.


Изненадани сме като всеки различен, само че някак Doctor Who съумя да си проправи път до топ класацията, която не може да бъде пропусната през 2023 година

 

Много злепоставеният основен хоночо Крис Чибнал си отиде и беше сменен от доста цененото същинско национално богатство Ръсел Т. Дейвис и в края на последния сезон, който безусловно никой не очакваше – Докторът на Джоди Уитакър се прероди не в Нкути Гатва, както се очакваше, а в Дейвид Тенант. Да, Дейвид Тенант, който беше лекар преди 15 години и по някакъв метод наподобява тъкмо същият.

Ще разберем какви тъкмо лудо-люлеещи се нелепости се случват тук по време на три специфични оферти, идващи през ноември, с цел да отпразнуваме 60-ата годишнина на Доктор Ху. Връщането на Тенант (и Дона Ноубъл от Катрин Тейт, която може би си спомняте, беше върната в действителния живот без мемоари за Доктора, само че с мозъка й, подготвен да се стопи незабавно щом си спомни за него) дружно с Дейвис е и най-хубавата концепция, която сериалът е имал през последното десетилетие, и тъкмо ритникът, от който се нуждаеше, с цел да го изкара напред.

 

Masters of the Air (TBC)

 

Втората международна война се развива измежду военновъздушните сили на Съединени американски щати по време на опитите им да бомбардират Германия, с цел да я подчинят. Режисьорът „ Няма време за умиране “ Кари Джоджи Фукунага е на борда, с цел да режисира три епизода, а дългият актьорски лист включва Нкути Гатуа, Бари Кеоган и Остин Бътлър. Очаквайте интервенция от висок клас на всички места.

 

How To With John Wilson (TBC)

 



 

Най-накрая излязоха първите два сезона на частите от живота на неприятния нюйоркчанин Джон Уилсън. Това, което стартира като разпити на огромни и дребни проблеми – по какъв начин да дадете късмет на фантазиите си, по какъв начин да получите обичайно място за паркиране и така нататък се трансформират в проучвания на по-дълбоки тематики, всички от POV на Уилсън, до момента в който той се скита из града. Третият сезон излезе на 30 декември в Съединени американски щати, тъй че не се колебайте, а гледайте!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР