Тъй като Юпитер се е установил във вашия знак, нещата

...
Тъй като Юпитер се е установил във вашия знак, нещата
Коментари Харесай

Телци, очаква ви един бляскав месец юли

Тъй като Юпитер се е открил във вашия знак, нещата се усъвършенстват, Телци. Въпреки това може да ви е мъчно да го видите или да ви се коства, че лишава прекомерно доста време. На 11-и с преместването на Марс в Дева опциите, които ви чакат, се проектират съответно. Любовта ви, връзките ви и плановете ви не престават да възстановяват своя смисъл. Съществуването ви възстановява равновесието, което е изгубило по пътя си. Ако обаче в действителност желаете нещата да се трансформират, ще би трябвало да надхвърлите това, което ви нервира. Този месец е време да приемете, метод на живот, който е малко по-бляскав от нормалното. Бъдете спокойни по този въпрос, това няма да ви направи суетлив човек. От друга страна, ще провокира възхищението на близките.

Ежедневието и професионалното ви развиване са постоянно обезпечени. Уви, към момента ви пречат хора, които ви поставят пръчки в колелата. В най-лошите дни казвате това, което мислите по собствен метод. Изведнъж рейтингът на известността ви получава удар. Телци! Прави сте. Затова бъдете по-нюансирани в думите си. По този метод тези спорове, които скапват настроението, ще се успокоят, а всекидневието ви ще бъде по-приятно. Що се отнася до финансовата страна, в случай че забележите, че този бранш се топи като сняг на слънце, обяснете желанията си умерено. Ще бъдете чути и разбрани.

Съвет на месеца: Енергиите на Лъва към момента ви слагат провокации, които можете да посрещнете с лекост. Как? Като укротявате това, което не разбирате, вместо да го отхвърляте брутално.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР