Тъй като времето се затопли леко, може да бъде твърде

...
Тъй като времето се затопли леко, може да бъде твърде
Коментари Харесай

Британците са предупредени да не косят тревните си площи този уикенд или да рискуват скъпоструваща катастрофа

Тъй като времето се затопли леко, може да бъде прекомерно изкушаващо да се потопите напряко в градинските задания, които не сте правили през цялата зима - само че специалист предизвести, че допускането на елементарна градинарска неточност този уикенд може да ви коства цяло положение.

Суровите зимни условия могат да причинят безпорядък на моравата, само че тези, които са зелени, са предизвестени да не бъдат прекомерно запалени. Тревата може да стартира да пораства, само че това не значи, че би трябвало да влезете и да я косите.

Косенето на мокра трева има пагубни последствия освен за здравето на тревните площи, само че и за машините, употребявани за косенето й, предизвестиха специалисти от MyBuilder.com.

Февруари 2024 година беше един от най-влажният в историята, само че беше и един от най-топлите, тъй че тревата пораства, макар по-високите равнища на дъжд.

Изкушението да подстрижете моравата си е разбираемо, само че това може да аргументи огромни вреди освен на вашата трева, само че и на вашата косачка - тъй че може да бъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР