Тъй като вече има три , които са одобрени в

...
Тъй като вече има три , които са одобрени в
Коментари Харесай

Имунолог: И трите одобрени у нас ваксини са ефективни

" Тъй като към този момент има три, които са утвърдени в нашата страна, с потвърдена успеваемост и сигурност, хората имат право да избират, а данните за имунизациите се обновяват непрестанно, по тази причина пък хората се объркват и в информацията ", разяснява по БНР доктор Цветелина Великова, имунолог и един от създателите на Facebook общността " Ваксини ”, в която хората задават доста въпроси за акцията за имунизация и за самите ваксини.
" Затова аз непрестанно им давам отговор, че и трите ваксини са задоволително ефикасни от здравна позиция да защищават от тежко протичане на заболяването, и съдбовен излаз. Това е значимо да се разбере от хората ", посочи доктор Великова.
 Борисов: Европейска комисия да бъде строга към производителите на ваксини, в случай че би трябвало, да ги съди! Борисов: Европейска комисия да бъде строга към производителите на ваксини, в случай че би трябвало, да ги съди!
Европейска комисия да бъде строга към производителите, в случай че би трябвало и да ги съди, прикани министър председателят Бойко Борисов. " Ние съответно плащахме, на часа,...
" Много е значимо да се каже, че и трите ваксини са утвърдени от Медицинските сдружения у нас за другите болести, регистрирани са у нас, експертите и в Европа споделят, че и трите ваксини са подобаващи за другите болести - подобаващи са както РНК-базираните, по този начин и векторните, не може да се разграничи коя от имунизациите е по-подходяща за обещано заболяване и не е належащо.
Трябва да се акцентира на обстоятелството, че другите производители са залегнали на разнообразни цели като резултат от имунизирането. Целта при имунизацията на " АстраЗенека " не е била да се реализира асимптоматично заболяване, а задачата е била да се избегне тежко протичане на заболяването и затова имаме тази по-ниска успеваемост, те са провели и изследването на разнообразни континенти ", разясни още имунологът.
Тя съобщи, че най-ефективна е поставената ваксина.
Д-р Велкова предизвести още, че за щит от имунизирани у нас към момента не може да се приказва и би трябвало да продължим да бъдем внимателни, още повече, че наближават и празници.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР