Тъй като в момента шоубизнесът се тресе от скандали, а

...
Тъй като в момента шоубизнесът се тресе от скандали, а
Коментари Харесай

Любимата на Григор Димитров забъркана в огромен скандал за сексуален тормоз

Тъй като сега шоубизнесът се тресе от кавги, а музиката като част от сектора, не трябва да остава по-назад, там също беше хвърлена бомба.

Този път ударната вълна може да засегне и Никол Шерцингер, приятелката на българския тенисист Григор Димитров.

Кая Джоунс, някогашна участничка в известната група Pussycat Dolls, разгласи в профила си в Twiter, че тя и колежките й от известната в предишното група, не са били единствено певици. Тя написа:

Моята истина. Не бях в момичешка група. Бях част от затворен кръг за проституция. И, да, случи се да пеем и да бъдем известни. Докато всички, които ни притежаваха, правеха пари от нас.
 Getty/Gulliver
Кая твърди още, че всички девойки от групата били предлагани на изпълнителни продуценти от музикалната промишленост.

My truth.I wasn’t in a girl group. I was in a prostitution ring.Oh & we happened to sing & be famous. While everyone who owned us made the Щатски долар
— KAYA (@KayaJones) October 13, 2017
Основателката на групата, хореографката Робин Антин, остро осъди обвиняванията на Кая и сподели, че тя просто търси своите 15 минути популярност.

Изказването на изпълнителката несъмнено ще засегне останалите й колежки, като към този момент Никол Шерцингер, единствената от певиците от Pussycat Dolls, която съумя да направи сполучлива солова кариера, остава без реакция.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР