Тъй като ураганът Берил връхлита Тексас и екстремните горещини покриват

...
Тъй като ураганът Берил връхлита Тексас и екстремните горещини покриват
Коментари Харесай

КЛИМАТИЧЕН ПРЕГЛЕД: Жега и ураган се стоварват върху САЩ, друго диво време по света

Тъй като ураганът Берил връхлита Тексас и рисковите горещини покриват огромна част от южната и западната част на Съединени американски щати, светът е подготвен за още една седмица на дива природа времето, което породеното от индивида изменение на климата прави по-вероятно.

Берил доближи сушата към средата на брега на Тексас покрай Матагорда с рискова стихия и мощни ветрове в ранните часове на понеделник. Мощната стихия преди този момент опустоши елементи от Мексико и Карибите.

Това е най-ранната стихия, която в миналото е достигала скоростта напразно на вихър от категория 5, подхранван от това, че океанът е толкоз топъл през юни, колкото нормално би бил през септември след месеци лятно слънце.

Берилът е единствено един образец за крайности, подхранвани от изменението на климата. Ето какво се случва по отношение на рисковото време и климата сега:

— Постоянна гореща вълна се задържа до понеделник в елементи от Съединени американски щати с предизвестие за несъразмерна топлота — най-високото предизвестие на Националната мет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР