Тъй като топ криптовалутите като Chainlink (LINK), VC Spectra предлага

...
Тъй като топ криптовалутите като Chainlink (LINK), VC Spectra предлага
Коментари Харесай

Chainlink се движи положиелно, Curve DAO се понижава, а VC Spectra привлича вниманието на китовете

Тъй като топ криптовалутите като Chainlink (LINK), VC Spectra предлага на вложителите 587.5% възвръщаемост на вложенията, което съгласно мнозина я прави добра алтернатива за покупка!

С възобновяване на крипто пазара топ криптовалутите като Chainlink (LINK) и Curve DAO (CRV) реагираха по друг метод.

Междувременно VC Spectra (SPCT) , нововъзникваща криптовалута, която набра $2.4 милиона в своята начална/частна продажба, без изпитание притегля крипто китовете, откакто генерира 587.5% растеж по време на обществената си предварителна продажба.

Защо VC Spectra (SPCT) притегля купувачи, до момента в който топ алткойни като Chainlink (LINK) и Curve DAO (CRV) се борят да наберат скорост?



> > КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Резюме

  • Chainlink (LINK) печели 37% след прекосяването от Staking V01 към Staking V02.
  • Curve DAO (CRV) се бори да набере скорост. Въпреки това следва бичи растеж.
  • VC Spectra (SPCT) най-хубавият алткойн през 2023 година, откакто се повиши с 587.5%?

Chainlink (LINK) печели 48% за една седмица: Ще успее ли да задържи тези облаги?

Chainlink (LINK) се показва сносно от 16 октомври насам. По-конкретно, на 16 октомври цената на Chainlink се колебаеше към $7.47 . След четири дни на търговия в диапазон, цената на Chainlink стартира да се повишава на 20 октомври. Този скок пристигна, откакто Chainlink (LINK) разкри, че е минал от Staking V01 към Staking V02 .

До 23 октомври цената на Chainlink (LINK) се повиши до $10.25 . Тази разлика в цените значи, че все още на правене на данните Chainlink (LINK) е спечелил 48% за последната една седмица. Анализаторите считат, че тези бичи вести за Chainlink ще доведат до повишаване на цената на LINK до $11.29 до края на месеца.

Въпреки това, когато вълнението към тази вест спадне, специалистите считат, че Chainlink (LINK) ще стартира да се поправя надолу и ще завърши годината с търговия на равнище към $9.89 .

В дълготраен проект специалистите считат, че през 2025 година Chainlink (LINK) ще доближи до $21.17 . Тази прогноза за Chainlink съгласно мнозина прави LINK добра криптовалута за покупка за дълготрайно държане.

Curve DAO (CRV) нараства с 4% за една седмица! Предстоят ли още облаги?

Curve DAO (CRV) се показва относително добре от 16 октомври насам. На 16 октомври Curve DAO (CRV) се търгуваше за към $0.45 . Curve DAO (CRV) обаче стартира да се повишава след новината, че членовете на общността на плана са предложили да се сътвори котвен ликвиден пул с два токена, свързани с лихви.

Тази вест докара до повишаване на Curve DAO (CRV) до $0.47 на 23 октомври. Тази ценова разлика съставлява растеж от $4.44% през октомври. Тъй като вложителите не престават да купуват Curve DAO (CRV) заради тази вест, специалистите считат, че токенът ще нарасне до $0.77 до края на годината. Тази прогноза съгласно мнозина трансформира Curve DAO (CRV) в добра криптовалута, която може да наблюдавате!

VC Spectra (SPCT) измества главните алткойни, с цел да бъде най-хубавата криптовалута през 2023?

VC Spectra (SPCT) , новаторска компания, която има за цел да демократизира достъпа до блокчейн и финтех пространството, означи голям триумф от началото на обществената си предварителна продажба. Растежът и мощното показване на платформата идват от обстоятелството, че тя дава обещание на вложителите печеливша и устойчива възвръщаемост.

Към октомври VC Spectra (SPCT) стартира стадий 4 на настоящата си обществена предварителна продажба, като токенът SPCT се продава $0.055 . Инвеститорите, които купят VC Spectra (SPCT) на цена от $0.055, могат да завоюват 45.45% , когато токена доближи целевата стойност от $0.080 в края на обществената си предварителна продажба.

На всичкото от горната страна VC Spectra (SPCT) предлага на вложителите стеснен по време кратковременен бонус върху всички депозити . Това съгласно мнозина може и да прави този стадий добър миг за покупка на SPCT токени.

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР