Тъй като сметките все още са високи за всички времена,

...
Тъй като сметките все още са високи за всички времена,
Коментари Харесай

Tesco призовава купувачите да изпробват двусекундна телевизионна задача, която може да ви спести £35

Тъй като сметките към момента са високи за всички времена, притежателите на жилища вършат всичко допустимо, с цел да спестят спомагателни стотинки - и Tesco показа елементарен трик, с цел да спестите £35.

Всички желаеме да можем да спестим пари и да поддържаме сметките допустимо най-ниски, само че през зимните месеци е доста по-трудно, тъй че вземете други защитни ограничения, с цел да поддържате разноските надолу е значим и съветът на банка Tesco показа някои лесни способи, по които британците могат да икономисват.

Всяко домакинство ще има разнообразни софтуерни джаджи на всички места в дома и всички сме осведомени с комфортния режим на подготвеност, в който влизат с цел да помогне за пестенето на сила, само че Tesco предизвестява, че към момента се употребява сила.

„ Повечето от нашите съоръжения, като вашата електрическа кана, тв приемник и зарядни устройства, имат режим на подготвеност, който ги оставя да употребяват малко количество сила, даже когато са изключени. Изключете уредите си от щепсела, когато не ги из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР