Тъй като през април 2024 г. предстои халвинг на Биткойн

...
Тъй като през април 2024 г. предстои халвинг на Биткойн
Коментари Харесай

Добър момент ли са коледните празници за покупка на Биткойн според милиардера Тим Дрейпър

Тъй като през април 2024 година следва халвинг на Биткойн (BTC), в комбиниране с евентуалното намаляване на лихвените проценти в Съединени американски щати и евентуалната поява на спот Биткойн ETF, има явни катализатори, които подтикват развиването на активът.

Въпреки това, наблюдаващите на промишлеността предизвестяват, че Биткойн може да не окаже същото възходящо въздействие върху различните криптовалути, каквото се наблюдаваше при предходни възобновявания на крипто пазара.

На въпрос за вероятностите му за закупуване на повече от най-известната криптовалута в света за празничния сезон той съобщи :

Инвеститора в рисков капитал Тим Дрейпър планува забележителен скок на цената на Биткойн, задвижван основно от необятното му приемане:

Дрейпър постоянно предвиждаше цените на Биткойн през последните осем години:

През 2014 година Дрейпър предвижда, че BTC ще доближи $10,000 в границите на три години, което се сбъдна през ноември 2017 година
На фона на това, че през 2018 година цената на BTC се колебаеше към $8,000, Дрейпър предвижда, че до края на 2022 година или началото на 2023 година тя ще се повиши до $250,000.

Адаптирайки прогнозите си във връзка с периодите за възхода на Биткойн, Дрейпър в този момент чака цените на Биткойн да доближат $250,000 до 2024 година

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР