Тъй като пазарите на криптовалути продължават да привличат вниманието на

...
Тъй като пазарите на криптовалути продължават да привличат вниманието на
Коментари Харесай

Според анализатор тези 4 алткойна може да помогнат на портфолиото ви, когато бичият пазар започне

Тъй като пазарите на криптовалути не престават да притеглят вниманието на вложителите по целия свят, привлекателността на алткойните става все по-примамлива. 

Макар че Биткойн и Етериум преобладават в заглавията на вестниците, опитните вложители постоянно гледат оттатък мейнстрийма, с цел да открият скъпоценни камъни, които евентуално биха могли да се показват по-добре по време на пазарните ралита.



В тази публикация може да разгледате четири алткойна – Retik Finance, Optimism, Arbitrum и Mantle – които съгласно анализатор може да са многообещаващи с наближаването на идващия бичи напредък.

Retik Finance (RETIK): Възползване от опциите на DeFi бранша

Децентрализираното финансиране (DeFi) се обрисува като един от най-динамичните браншове в криптовалутното пространство, предлагайки новаторски решения за разпределяне на заеми, заемане и търговия без потребност от обичайни медиатори. Retik Finance (RETIK) се нарежда като основен състезател в тази процъфтяваща екосистема, като може да се похвали с новаторски протоколи и постоянна инфраструктура.

Retik Finance (RETIK) притегли вниманието със своята децентрализирана платформа за разпределяне и взимане на заеми, която разрешава на потребителите да имат достъп до ликвидност, като в същото време получават конкурентна рентабилност от своите активи.  

Неотдавнашният крайъгълен камък на платформата – обезпечаването на над $32 милиона общи средства – акцентира възходящата ѝ значителност в границите на DeFi пейзажа. Една от отличителните черти на Retik Finance е нейният ангажимент за ангажиране на общността. Чрез стратегически начинания като дарове и извънредни събития платформата предизвиква дейното присъединяване на своята потребителска база, укрепвайки доверието на вложителите и стимулирайки растежа.  

С ралито на Биткойн, което подбужда по-широкия крипто пазар, новаторският метод на Retik Finance към DeFi я нарежда като главен кандидат за обилни облаги в идния бичи интервал. Освен това завършването на непоколебим одит от Certik – реномирана компания за сигурност на блокчейн – покачва доверието в платформата и вдъхва убеденост на вложителите.

Optimism (OP): Мащабиране на бъдещето на Ethereum

Тъй като Ethereum се бори с провокациите на мащабируемостта, решенията от втори пласт (L2) се обрисуват като значим съставен елемент от еволюцията на мрежата. Със своите благоприятни условия за съвсем мигновени транzакции и рентабилни валидации Optimism взема решение дългогодишни проблеми като претоварването на мрежата и високите такси за газ. Разнообразната екосистема от децентрализирани приложения (dApps) на платформата обгръща браншове, вариращи от DeFi до NFT пазари, наблягайки нейната еластичност и капацитет за напредък. Родният токен на Optimism, OP, заема позицията на втората по величина L2 платформа по обща заключена стойност (TVL), което в допълнение затвърждава позицията ѝ на могъща мощ в пейзажа на мащабиране на Ethereum.  

Въпреки неотдавнашните съмнения в цената, OP остава в добра позиция да се увеличи, защото Ethereum се приготвя за формалното стартиране на ъпгрейда Dencun, което може да окаже доста влияние върху плановете от втори пласт и техния принос към по-широката екосистема на мрежата.

Arbitrum (ARB): Пионер в региона на децентрализираните приложения

Arbitrum (ARB) си завоюва звездна известност на водеща платформа за пускане на нови децентрализирани приложения (dApp), като може да се похвали с първокласни индикатори и е водеща както по TVL, по този начин и по размер на транзакциите. Arbitrum е хазаин на разнообразна екосистема от DApps, обхващаща разнообразни браншове, в това число DeFi, NFT пазари и игри от вида “play-to-earn ”. Нейният ангажимент към децентрализацията и сигурността, комбиниран с впечатляваща мащабируемост, бележи Arbitrum като основен състезател в L2 пейзажа. Макар че последните съмнения в цените може да са потиснали настроенията на вложителите, непрекъснатите нововъведения и устойчивостта на Arbitrum я нареждат удобно за идния бичи поход.  

Mantle (MNT): Подобряване на екосистемата на Ethereum

Мрежата Mantle се обрисува като безапелационен кандидат измежду плановете от L2, които са подготвени да бъдат повлияни от ъпгрейда на Ethereum – Dencun. Позиционирана като новаторско решение, Mantle се концентрира върху усъвършенстването на мащабируемостта, сигурността и използваемостта в границите на екосистемата на Ethereum. С над $1.5 милиарда от ETH, стейкнат като mETH (Mantle Staked ETH), Mantle се подрежда на трето място по величина измежду дериватите за ликвиден стейкинг (LSD) след Lido и RocketPool. Нейният ангажимент към децентрализацията и постоянните ограничения за сигурност нареждат Mantle като основен състезател в развиващия се пейзаж на Ethereum.  

С разгръщането на Dencun напредъкът на Mantle ще предложи скъпа информация за това по какъв начин плановете от втори пласт се приспособяват към измененията в мрежата и способстват за по-широката екосистема на Ethereum. Със мощни сигнали за бичи напредък и капацитет за обилни облаги, Mantle може да съставлява безапелационно допълнение към портфейлите на вложителите с наближаването на бичия интервал.

Заключение

В умозаключение, четирите алткойна – Retik Finance, Optimism, Arbitrum и Mantle – съставляват безапелационни капиталови благоприятни условия, защото пазарът на криптовалути навлиза в нова фаза на напредък. С новаторски решения, постоянна ангажираност на общността и стратегическо позициониране в съответните браншове, тези алткойни може да са подготвени да процъфтяват по време на идния бичи растеж.  

Инвеститорите, които желаят да диверсифицират портфейлите си и да се възползват от евентуалните облаги, предлагани от децентрализираните финансови решения (DeFi) и решенията от втори пласт, би трябвало да обмислят включването на тези алткойни. Тъй като пазарът продължава да се развива, тези планове стоят като фар на нововъведенията, движейки напред приемането и функционалността на блокчейн технологията в световния финансов пейзаж.

Кликнете тук, с цел да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация по отношение на Retik Finance (RETIK):
Уебсайт: https://retik.com
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР