Тъй като паразитите са малки, те са изключително трудни за

...
Тъй като паразитите са малки, те са изключително трудни за
Коментари Харесай

Натурални методи за прогонване на бълхите от дома и домашните любимци

Тъй като паразитите са дребни, те са извънредно сложни за разкриване. Често преглеждайте домашни любимци, изключително шията, главата и корема. Когато сресвате животното, поставете го върху бял лист хартия. На ярък декор ще можете да забележите дали паразитите падат. Същото може да се направи и с мебелите. Разстелете чаршафите върху дивана или бялото долни дрехи. Тъмните точки незабавно ще станат забележими.



Бълхите постоянно избират избрани места като местообитание. Най-често те се стопират на:

- Облекло

- Меки играчки

- Мебели

- Первази, килим, ламинат, паркет, в празнините сред тях

- Спално долни дрехи

- Легла и шезлонги за домашни любимци
 Правете това и бълхите НИКОГА няма да ви приближат Правете това и бълхите НИКОГА няма да ви приближат
Всеки е ставал очевидец на нашествията на бълхите. Те са толкоз дребни, че даже в множеството случаи не ги виждаме, само че усещаме присъствиет...

- Кош за отпадък

- Мека мебел

- В кафези за домашни птици

Трябва да извършите следното:

1. Измийте: спално долни дрехи, одеяла, пердета, цялото спално долни дрехи на вашия домакински любим, бебешки играчки, възглавници и одеяла - най-добре е да ги почистите химически. Перете при температура от 50 градуса или даже повече: бълхите са доста упорити.
 Направете това и домашният ви любим ще живее по-дълго Направете това и домашният ви любим ще живее по-дълго
Около 95% от притежателите на домашни любимци ги одобряват за част от фамилията си и вършат всичко допустимо, с цел да им обезпечат комфорте...

2. Чисти килими и мебели Знаете ли, че краката най-често са наранени от ухапвания от бълхи? Точно тъй като множеството бълхи живеят и се развъждат в килимите, по които ходите и в мебелите, върху които седите, тъй че би трябвало да сте доста деликатни за тяхната непорочност. Обърнете особено внимание на килимите пред и след влизането в къщата, в случай че има такива. Не забравяйте да изсмучете с прахосмукачка и килима за баня. След като приключите, поставете наличието на прахосмукачката в херметически затворена пластмасова торбичка и незабавно я изхвърлете в кофата за отпадък, тъй че пъргавите бълхи да нямат време да се върнат вкъщи.

3. Измиване на подовете. Надяваме се, че вършиме това постоянно, само че няма да е ненужно да ви напомним: бълхите снасят яйцата си безусловно на всички места, тъй че подовете в къщата също изискват постоянно измиване. Не подценявайте ъглите, первазите и зоните под шкафове и други мебели.

4. Изхвърлете ненужното. Ако установите, че вашият матрак е цялостен с нечистотия, яйца и мъртви инсекти с друг генезис, тогава по-добре се разделете с него, тъй като вие сами няма да изтребите цялото това зло. Разбира се, можете да употребявате услугите на експерти, само че повярвайте: можете сами да изгоните бълхите от къщата - и по-късно да употребявате спестените пари, с цел да си купите нов матрак:)

5. Измийте външните обувки. Вашите външни обувки могат да бъдат отличен притежател за яйца от бълхи. Затова би трябвало да изперете всички обувки, които сте носили неотдавна, с цел да предотвратите по-нататъшно разпространение на бълхите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР