Тъй като още една атмосферна буря, подхранвана от река, предизвиква

...
Тъй като още една атмосферна буря, подхранвана от река, предизвиква
Коментари Харесай

Подгизналата Калифорния е изправена пред още един ден на наводнения, тъй като Лос Анджелис вече достига средните годишни валежи

Тъй като още една атмосферна стихия, подхранвана от река, провокира дни на наводняване в Калифорния, щатът е изправен пред още една порция дъждове в сряда заран.

Мощната стихия, която заля щата с дъжд, вятър и планински сняг от понеделник, накара летището в Санта Барбара да затвори, ненадейно наводняване към Лос Анджелис и събори 100-годишни дървета в Refugio State Beach.

След последния проливен дъжд от значителни превалявания в центъра на Лос Анджелис са паднали 14,38 инча дъжд от 1 януари. Това е необикновено достижение, като се има поради, че те падат приблизително 14,26 инча дъжд в течение на цялата година.

Това значи, че единствено два месеца след началото на 2024 година Лос Анджелис към този момент е получил 100% от годишните си превалявания.

От сряда сутринта се следят наводнения остана в действие за 23 милиона души в елементи от Калифорния. Добрата вест е, че множеството от наблюденията за наводнения трябваше да изтекат до 10 ч. сутринта тихоокеанско време.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР