Тъй като новите цифри показват, че операциите са в критична

...
Тъй като новите цифри показват, че операциите са в критична
Коментари Харесай

„Аз съм лекар – тревожа се за безопасността на пациентите, когато сме под такъв ужасен натиск“

Тъй като новите числа демонстрират, че интервенциите са в сериозна точка, доктор Тойоси Адениджи, персонален доктор сътрудник в Нортхемптън и представител на RCGP, споделя на Mirror за един характерен ден:

Започвайки да упражнявам в 8:30 сутринта, пробвам се да се вмъкна в админа, като обзор на резултатите от кръвни проучвания, само че в никакъв случай не е задоволително време и би трябвало да вкарам първия си пациент Консултациите са с дълготрайност 10-15 минути. През това време би трябвало да прегледаме медицинските им бележки, да поговорим за тяхната история и признаци и да стартираме да мислим за идващите стъпки на клинично лекуване.

Пациентите, които виждаме, имат все по-сложни здравни потребности. Със сигурност не са единствено кашлица и настинки. Нашата група пациенти включва хора с голям брой, постоянно хронични болести. При комплицираните пациенти ни би трябвало време. Често 10 до 15 минути просто не са задоволително време. Искам да мога да приказвам за всичките им признаци и да схвана за живота им – пробвайки се да намеря ули...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР