Тъй като мениджърите по наемането на работа не винаги могат

...
Тъй като мениджърите по наемането на работа не винаги могат
Коментари Харесай

Ето този цвят никога не бива да носим на интервю за работа

Тъй като мениджърите по наемането на работа не постоянно могат да прекарват часове с всеки предстоящ чиновник, първото усещане, което претендентът за работа прави, е от доста по-голямо значение от някои други качества.

Затова и избирането на подобаващ тоалет е от голямо значение. За огромно страдание на хората, които обичат да се обличат в пъстри цветове, изявлението за работа не е най-хубавото място, с цел да блеснем с нашия блестящо оранжев костюм.

В изследване от 2013 година CareerBuilder изследва 2099 мениджъри и представители на човешките запаси, които са ангажирани с наемането на личен състав. Проучването открива, че 25 % от тях считат, че освен оранжевият е най-лошият цвят за изявление, само че и го свързват с липса на професионализъм.
 Снимка 455513

Според CareerBuilder облеклата ни не трябва да разсейват интервюиращите от това, за което в действителност приказваме, а оранжевото работи точно по този метод.

23 % от участниците в изследването пък са на мнение, че синьото е най-подходящият цвят, до момента в който 15 % избират черното. По всичко проличава, че какъвто и цвят да изберем за бъдещето ни изявление, целесъобразно е да не е оранжево, написа Mental Floss.
 6-те секрети на сполучливото изявление за работа
6-те секрети на сполучливото изявление за работа

Подводните камъни при срещата на живо
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР