Тъй като кризата с разходите за живот продължава да удря

...
Тъй като кризата с разходите за живот продължава да удря
Коментари Харесай

Седем начина да намалите сметките за вода - включително как любимата ви музика може да ви помогне да спестите пари

Тъй като рецесията с разноските за живот продължава да удря всички ни, има смисъл да пестим пари по какъвто и да е метод.

Сметките за вода са на път да скочат приблизително с шест %, добавяйки още един пласт напън към така и така лимитираните бюджети на семействата. И до момента в който това нарастване се показва в обособяване на спомагателни 2,30 английски лири на месец, някои райони и снабдители могат да видят скокове до 20 %. Увеличението се дължи напълно на остарялата водна система на Обединеното кралство, която изисква огромна поддръжка и съществени поправки, както и създаване на нови уреди, като резервоари и съоръжения за преработване на вода. И това е в допълнение към скъпите почиствания на канализацията, непредсказуемите превалявания и по-строгите екологични разпореждания.

Въпреки че е належащо, моментът на тези нараствания на цените не може да бъде по-лош за доста фамилии, които към този момент са изправени пред по-високи сметки за сила, възходящи разноски за наем и ипотека, както...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР