Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, ключови играчи

...
Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, ключови играчи
Коментари Харесай

Анализ на крипто пазара: Ето какво следва за Polygon , Етериум и VC Spectra

Тъй като крипто пазарът продължава да се развива, основни играчи като Polygon (MATIC), Етериум (ETH) и VC Spectra (SPCT) претърпяват обилни трансформации. 

Докато Polygon афишира ребрандирането на MATIC, при Етериум (ETH) се следи завладяващо придвижване на китове. На различен фронт VC Spectra (SPCT) провокира капиталовия пейзаж, примамвайки вложителите с евентуален скок от 627%. Нека се задълбочим в последствията от тези събития и тяхното влияние върху пазара.

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Предстоящият преход: Миграция на токени Polygon (MATIC) към POL и нейното влияние върху пазара

Екосистемата на Polygon (MATIC) претърпява забележителна промяна с неотдавнашното оповестяване на ребрандирането на Polygon (MATIC).



На 13 юни 2023 година екипът на Polygon (MATIC) разгласява бялата книга на Polygon 2.0 , в който предлага проекти за стартиране на нов POL токен. Предложението обрисува проект за стартиране на нов токен, който да размени MATIC. Polygon има за цел да реализира по-широка децентрализация и ръководство на общността, като в същото време п утвърди тласъците за стейкинг и сигурност .

От оповестяването на 13 юни до 26 юли цената на Polygon (MATIC) се е нараснала с 0.76% . Освен това размерът на търговията с Polygon (MATIC) се е нараснал с 40% – от $240 милиона, изтъргувани на 25 юли, до $335 милиона на 26 юли, което демонстрира възходящ инвеститорски интерес.

Китовите вложители също са нараснали комерсиалната си интензивност в Polygon (MATIC). MATIC записва 112 покупко-продажби с китове единствено за 5 дни от деня на оповестяването.  

Според мнозина точно по този метод китовете се нареждат за бъдещи награди за дялове от тази смяна в Polygon (MATIC).

Етериум (ETH) Кит трансферира ETH на стойност $116 милиона на крипто борсата Kraken

Дълго латентен Етериум (ETH) портфейл неотдавна се разсъни, като трансферира целия си баланс от 61,216 ETH токена на крипто борсата Kraken. Общата стойност на токените възлиза на $116 милиона . Портфейлът стоеше неактивен в продължение на осем години, преди да се реализира тази транзакция на 18 юли.

Анализираните данни демонстрират, че портфейлът е придобил ETH токените по време на обществената групова продажба на Етериум през 2014 година Цената на токените по това време е била към $0.31 за ETH. Забележително е, че транзакцията е била осъществена с такса от единствено $0.00168, което се равнява на $3.21.

Вследствие на това придвижване цената на Етериум (ETH) означи съвсем 3% от $1,913 на 19 юли до настоящата цена от $1,873 на 29 юли.  

VC Spectra (SPCT) разкрива неповторими благоприятни условия за вложения

VC Spectra (SPCT) нарушава провокира капиталовият пейзаж със своя новаторски метод, основан на блокчейн. VC Spectra (SPCT) отстранява медиаторите, с цел да даде на вложителите цялостен надзор и сигурност върху техните средства.

В основата на това трансформиращо странствуване стои токена VC Spectra (SPCT) , който дава изключителни преимущества. Някои от преимуществата, които VC Spectra (SPCT) дава, са право на глас, фаворизиран достъп до ICO с отстъпка и тримесечни дивиденти.

Достъпът до платформата на VC Spectra се улеснява посредством нейния дефлационен потребен токен. VC Spectra (SPCT) обезпечава закрепено предложение от 1 милиард токена , с цел да добави детайл на оскъдица и евентуално повишение на цената.

С настоящата обществена предварителна продажба, намираща се на втори стадий VC Spectra (SPCT) предлага атрактивна опция със удивително нарастване от 37.5% по отношение на първичната си стойност.

С наближаването на трети стадий прогнозите сочат з ашеметяващо нарастване от 127.27% , което дава обещание на вложителите на VC Spectra (SPCT) забележителна облага от 212.5% спрямо цената от първичното предложение.

Тези, които са работили бързо по време на втори стадий, закупувайки VC Spectra (SPCT) на цена $0.011, в този момент са в положение да се радват на изключителни награди, защото предварителната продажба доближава връх от $0.08 , което значи изумителен скок от 627 % и демонстрира капацитета на VC Spectra (SPCT).

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР