Тъй като изкуственият интелект (AI) се радва на нов интерес

...
Тъй като изкуственият интелект (AI) се радва на нов интерес
Коментари Харесай

Портфолиото на Майкъл Бъри – какво мислят ChatGPT и Google Bard

Тъй като изкуственият разсъдък (AI) се радва на нов интерес с стартирането на два огромни инструмента - ChatGPT и Гугъл Bard - и двата демонстрираха своите случаи на потребление в разнообразни аспекти, в това число разбор на портфейла на известния вложител Майкъл Бъри.

Анализирайки горепосочения портфейл, инструментът за изкуствен интелект на Гугъл, Гугъл Bard, означи че всички изброени активи се намират на фондовите тържища NASDAQ или NYSE и че всички те са регистрирани в Съединените щати, само че също по този начин, че всички те са от разнообразни браншове. Освен това Bard посочи, че портфейлът на Бъри е “ “.

Както съобщи чатботът с изкуствен интелект, Бъри е избира компании, които са били “ ” на рецесията, което може да значи, че той обича да играе на несъмнено пред лицето на възможен спад на пазара и търси акции, които “ “.

Според Bard портфолиото на Бъри подсказва, че той залага на спад на фондовия пазар в близко бъдеще. Неговите пут варианти върху S&P 500 и Nasdaq 100 ще се изплатят, в случай че фондовият пазар спадне. Другите му активи също са най-вече с защитителен темперамент.

От друга страна, анализът на “ ” на OpenAI, ChatGPT, е малко по-различен, като обръща внимание на разнообразието на портфейла на Бъри, който включва обществено търгувани компании в Съединени американски щати и покрива “ “. ChatGPT означи, че Бъри е бил прочут “със своите противоположни капиталови тактики ” и че той “ “.  

Като се има поради всичко това, както Гугъл Bard, по този начин и ChatGPT предоставиха скъпи гледни точки за капиталовата тактика на Бъри, показвайки ролята си на потребни принадлежности, които би трябвало да се вземат поради при ориентирането на пазарите, на които личната инспекция към момента остава от решаващо значение.

Компаниите, намиращи се в топ 10 на известния вложител включват: SPDR S&P 500 ETF Trust (SPY) и Invesco QQQ Trust (QQQ), които през 2023 година означиха забележителна възвръщаемост, надлежно над 17% и 40%.  

Другите му притежания включват Expedia Group (NASDAQ: EXPE), Charter Communications (NASDAQ: CHTR), Generac Holdings (NYSE: GNRC), Cigna (NYSE: CI), CVS Health Group (NYSE: CVS), MGM Resorts (NYSE: MGM), Stellantis NV (NYSE: STLA) и Vital Energy (NYSE: VTLE).

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР