Тъй като инструментът SELFIE не е наш, това което можем

...
Тъй като инструментът SELFIE не е наш, това което можем
Коментари Харесай

Двама зам.-министри не проследили съдържанието на джендър диверсията с анкетата на ЕК

Тъй като инструментът SELFIE не е наш, това което можем и ние направихме, е да пратим в петък писмо до Европейската комисия да бъде изключен като вероятен отговор “друго ” или да отпадне въпросът за България ”, посочи още той и за следващ път сподели, че не поддържа каквато и да е форма на джендър идеология в учебно заведение и като министър, и като родител, оповестява " Труд ".

Случаят е мотив да се уточни, че България не е протекторат на Брюксел. Министерството на обучение и други институции, съпричастни на скандалната анкета, се оправдават за допускането й в над 900 българските учебни заведения, с това, че била европейска.

Междувременно законопроект за предотвратяването на джендър идеологията в учебната система до парламентарните комисии по правни въпроси и по образованието изпрати доктор Борислав Цеков от името на Института за съвременна политика.

ИМП към този момент стартира акция в обществените мрежи за активизиране на цивилен напън към Народното събрание за разглеждане на предлаганите промени.

Учителят Теодосий Теодосиев: Не би трябвало да ровичкаме в половите въпроси.

Дете до 9-и клас би трябвало да е прочело 1000 книги.

От прагматична позиция, ние сме стопански заинтригувани да не ровичкаме в половите въпроси при децата и то изключително в толкоз ранна възраст. Категорично съм срещу. Колкото по-късно се разсънят за любовния живот, толкоз по-добре за стопанската система. Едно дете би трябвало до 9-и клас да е прочело 1000 книги по 600 страници. Това е несъвместимо с една любовна стратегия. Тя лишава 100% от времето на младежа. Ако желаеме децата да имат време да учат, ние не би трябвало да слагаме акцент върху половите въпроси. Аз се пробвам да избавям децата до колкото е допустимо.

Всички тези там джендър шумотевици унищожават идващото потомство. В света ни третират като латино просвета. И това, което ни постановат от всевъзможни там евро и извъневро комисии, е да изчезнем като народ – в това отношение сме отличници. България е първа в света по понижаване на популацията.

Брюкселските служители са се престарали, тъй като до началото на пубертета, за децата полът е това, което са научили от другите. Детската половост не е такава, че децата да могат да разграничат нюансите.

Личността на индивида се провежда като луковица, като в основата стоят името, родът и полът. Полът е подобен, какъвто ти е бил пояснен. Струва ми се, че е напълно задоволително във вероятните отговори в противоречивия въпрос от анкетата да оставят “момче ” и “момиче ”. Даже бих посъветвал нашето министерство да остави въпроса отворен.

Няма за какво да крием от децата неща, които те знаят. Но би трябвало да им ги разбираем. Тук е огромната ни неточност – половото ни обучение е под нулата. Трябва да намерим метод към тях, а не да ги учим на комплицирани формули и теореми – неща, които в никакъв случай няма да им потрябват в живота.

Акад. Стефан Воденичаров: Нека анкетата бъде анулирана и скрита

Да не забравяме българската просвета

Отдавна считам, че всички опити за налагане тази Истанбулска спогодба в България, която е и против нашата конституция, не би трябвало да бъдат толерирани. Държавните органи би трябвало да вземат ограничения според конституцията това да не се случва. Смятам, че тази анкета би трябвало да се спре, събраните до момента материали да бъдат прибрани и да не стават обществено притежание. Доколкото разбрах, някои възпитаници към този момент са попълнили формулярите. Просто нещата би трябвало да се анулират, да се съберат материалите и да се скрият, да се заключат. И това е! Факт е, че сходни опити за налагане на джендърска идеология непрестанно не престават. Вижте какви филми се пускат, какви книги се продават, натискът продължава по този неподобаващ метод. Ако желаеме да сме хора, които да бъдат уважавани, дано да се държим с достолепие. Да не забравяме, че сме дали нещо на европейската цивилизация и това е българската просвета.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 гарфилд (преди 31 секунди) Рейтинг: 3237 | Одобрение: 1497 Брюкселските служители са джендъри,лезбийки и травестити. Напиши коментарИме:Коментар: