Тъй като халвингът на Биткойн се задава само след 11

...
Тъй като халвингът на Биткойн се задава само след 11
Коментари Харесай

Биткойн халвингът наближава – остават по-малко от 2 седмици

Тъй като халвингът на Биткойн се задава единствено след 11 дни, нарастват спекулациите по отношение на евентуалното му влияние върху цената на Биткойн.

В исторически проект халвингът е провокирал възходящи придвижвания на пазара заради възприемания дефицит.

Трябва да се означи, че размерът на Биткойн ETF остава постоянен даже след седмици след рекордния си връх, което демонстрира резистентен институционален интерес, който може да бъде главен с наближаването на халвинга на 19 април.

Предишни халвинги постоянно са водили до обилни нараствания на цените през идната година, макар че незабавните резултати могат да варират.

Разглеждайки настоящата графика на Биткойн , активът се търгува на ена от $72,400, със забележима опозиция покрай скорошния връх от $69,000, тествана неведнъж.

Пробив на това равнище, изключително съвпадащ с халвингът, може да алармира за началото на нов прогресивен тренд, като търговците се насочват към психическата граница от $70,000 като идващия значим стадий.

За да продължи възходящият подтик на Биткойн, той би трябвало да поддържа поддръжка над 50-дневната експоненциална пълзяща междинна (EMA) при почти $57,246.

Ако се поколебае, 100-дневната EMA към $48,699 може да послужи като устойчиво равнище на поддръжка. Очакванията са свързани с евентуален спад на прилива на капитал към спот ETF и размерите на търговия след халвинга.

Предишното показване допуска, че пониженото предложение на BTC след халвинга може да докара до прогресивен тренд, само че поради неповторимия темперамент на всяко пазарно рали, разчитането само на исторически модели може да не е рационално.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР