Тъй като е модел, тя много държи на външния си

...
Тъй като е модел, тя много държи на външния си
Коментари Харесай

Бобева от Ергенът се накичи с диаманти от иранеца

Тъй като е модел, тя доста държи на външния си тип и се старае да се поддържа в добра форма

Айлин Бобева, която нашумя с присъединяване си във втория сезон на шоуто „ Ергенът “, избира по-зрели мъже за сътрудници. Настоящият й другар Фарид е на 41 години, а тя е единствено на 24. Синеоката брюнетка е споделяла, че преди време е имала връзка с набор и сътрудник на майка си. Явно възрастовата разлика не я тормози никак.

Хубавицата е удовлетворена, че връзките й с предприемача от ирански генезис процъфтяват. Той дълго време е живял в Германия, само че от няколко години върти бизнес с парфюми в България. Мургавият господин разполага с финансови средства и постоянно глези половинката си със скъпи дарове. Наскоро даже й подарил диамантени обеци на първокласен френски бранд.

Фарид очевидно е стеснителен и не обича да се демонстрира в общественото пространство. Той трябваше да гостува с Айлин в предаването „ Преди обед “, само че в последния миг се отказал и тя се появи в ефир сама. Брюнетката описа за тяхното запознанство, което се случило още преди присъединяване й в „ Ергенът “.

„ Харесвахме се, започнахме да излизаме, само че аз към този момент се бях записала за предаването. Реших да се опитвам, споделих си, че това е една опция. Не знаех дали ще се получи нещо там и си споделих, че отивам и си споделих, че отивам. След излизането ми се видяхме и тогава стартира нашата сериозна връзка “, показа брюнетката.

Преди два месеца тя се срещнала със фамилията на приятеля си, която живее в Германия. Срещнала го и със своите родители. По думите й татко й доста го харесал, въпреки че бил по-консервативен вид.

„ Признавам, че съм много ревностна. Опитвам се да не го демонстрирам, само че от време на време изобщо не мога да го укривам. Мисля, че това му харесва. Той също е ревностен в някои обстановки. И двамата сме доста прочувствени хора. Забавно ни е “, описа още Бобева.

Тя е удовлетворена, че след „ Ергенът “ уговорките й на модел са се нараснали доста и съвсем всеки ден се снима в разнообразни рекламни акции. Това била и главната причина да се запише в шоуто – за повече известност и отворени порти в професионален проект. Айлин се хвали, че е събрала най-вече почитатели в инстаграм – съвсем 84 хиляди.

Тъй като е модел, тя доста държи на външния си тип и се старае да се поддържа в добра форма. Миланата година по време на фотосите на предаването качила 5 кг, само че след това бързо съумяла да ги смъкна. Брюнетката постоянно се подлага на разкрасителни процедури. Веднъж на няколко месеца си поставя хиалуронова киселина в устните за повече размер, правила си е и бондинг на зъбите, написа „ Уикенд “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР