Тъй като Денят на благодарността е само след две седмици,

...
Тъй като Денят на благодарността е само след две седмици,
Коментари Харесай

Все още не сте ваксинирани срещу COVID или грип? Сега е моментът преди Деня на благодарността, казва директорът на CDC.

Тъй като Денят на благодарността е единствено след две седмици, в този момент е моментът да се предпазите от евентуално смъртоносни есенни вируси.

В изявление за CBS Новини, доктор Манди Коен, шеф на Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите, сподели, че това е най-хубавият интервал да се ваксинирате, с цел да отбраните себе си и фамилията си за празника.

„ Знаем, че отиваме с цел да видите повече грип, който стартира да циркулира, и повече Коронавирус, тъй че тъкмо в този момент е превъзходен миг да се ваксинирате. По този метод тялото ви може да построи своята отбрана преди празничния сезон “, сподели тя.

Коронавирус сниман предишния месец и призна, че приемането на ваксина против Коронавирус в Съединени американски щати е малко постепенно.

„ Знам, че хората желаят да оставят Коронавирус в огледалото за назад виждане, само че за жалост той към момента е тук и към момента предизвиква на хората да се разболеем доста и даже да умрем “, сподели тя.

CDC споделя, че чака да види грип, Коронавирус и RSV или респираторен синцитиален вирус, всички циркулиращи едновременно през този сезон, само че какъв брой съществено може зависят от равнищата на имунизация.

За RSV, заболяване, което нормално предизвиква сходни на простуда признаци, само че от време на време може да бъде тежко, изключително за бебета и по-възрастни хора, има няколко инструмента за предварителна защита, включително имунизация за отбрана на бебетата и ваксина за хора на възраст 60 и повече години.

„ Говорете с вашия снабдител на здравни услуги и вижте дали ще ви го предложи “, доктор Селин Гоундер, медицински помощник на CBS News и основен редактор за публично здраве в KFF Health News, предложено по-рано тази есен.

Дори и да сте изцяло имунизирани, има спомагателни защитни ограничения, които би трябвало да вземете поради за събиранията на Деня на благодарността, в това число да останете у дома, в случай че сте заболели, да носите маска в някои обстановки и увеличение на вентилацията. Ако времето разрешава, да вземем за пример, помислете за хранене на открито.

„ Всъщност става дума за това, кой сте вие? Какъв е вашият персонален риск? И с кого ще бъдете? “ Коен споделя.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР