Тъй като Банката на Англия поддържа лихвени проценти от 5,25%,

...
Тъй като Банката на Англия поддържа лихвени проценти от 5,25%,
Коментари Харесай

Експерт по ипотечните кредити обяснява как да използвате £100, за да спестите поне £25 000

Тъй като Банката на Англия поддържа лихвени проценти от 5,25%, притежателите на жилища се усещат в усложнение, когато става въпрос за техните ипотечни заплащания, само че паричен специалист е изясни, че заплащането единствено на £100 в допълнение на месец може да ви спести хиляди в дълготраен проект. Том Блейк, шеф на Money Saving Guru, сподели, че надплащането на вашата ипотека може да помогне за облекчение на финансовото задължение като цяло, евентуално да ви спести сред £25 000 и £60 000 и да понижи периода на ипотеката ви някъде сред 1 до 6 години.

Том сподели: „ Дори единствено £100 в допълнение на месец може да има забележителен резултат върху вашите ипотечни разноски. И колкото повече плащате, толкоз по-големи общи спестявания можете евентуално да извършите и толкоз по-близо се доближавате до това да притежавате дома си. ”

Този съвет работи, тъй като в последна сметка намалявате сумата пари, която би трябвало да платите в интерес, който може да се натрупа с годините. Но като вършиме надплащания, може...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР