Таванът на ключов столичен подлез е на път да се

...
Таванът на ключов столичен подлез е на път да се
Коментари Харесай

Таван на оживен подлез в София може да се срути върху главите на минувачите

Таванът на основен столичен подлез е на път да се срути върху главите на преминаващите. Теч е развалил бетонната част на колоната, паднали са и железни структури.

Подлезът е на бул. „ България “ и бул. „ Тодор Каблешков “. Той е много многолюден, а единствено червени ленти отбелязват заплахата.

Зам.-кметът на регион „ Триадица “ изясни, че течът идва от тревните площи от платното, а ремонтът преди месеци е бил козметичен.

„ Преди 6 месеца е ремонтирана единствено така наречен декоративна част от тавана, т.е. окачения таван и осветителните тела. Всъщност носещата структура не е ремонтирана. Ние за този теч сме алармирали нееднократно през миналите години към Столична община. Подобни течове има освен на този подлез, имаме същия проблем в прилежащия подлез. Реално би трябвало да се направи цялостна изолираност може би откъм пътното платно. Това би трябвало да се направи към този момент с по-сериозен план, което не е в областта на районната администрация “, сподели зам.-кметът инж. Христо Вълчанов.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР