Тава с картофи е причината голямата актриса Мария Стефанова да

...
Тава с картофи е причината голямата актриса Мария Стефанова да
Коментари Харесай

Голяма актриса и звезда от култов български филми се потроши при нелеп инцидент


Тава с картофи е повода огромната актриса Мария Стефанова да си счупи крайници. Неприятната преживелица е станала в Швейцария, в дома на щерка й Елена, плод на любовта им с починалия към този момент художник Христо Стефанов, написа „ Телеграф ", представен от Блиц. Примата на Народния спектакъл решила да зарадва с кулинарна вкусотия наследницата си, която е дизайнер в огромна часовникарска компания в страната на кравата Милка.

С горещата тава с печени картофи хукнала към хола да я сервира незабавно на Елена и брачна половинка й, само че в коридора се спънала и паднала на плочките с горещите компири. Обядът бил изоставен на мига и младите закарали в болничното заведение 78-годишната звезда от „ Любимец 13 ”, „ Всичко е обич ”, „ Вчера ” и куп други паметни филми. Докторът прегледал актрисата, а рентгеновата фотография открила строшаване на кост.



Към днешна дата фрактурата е отшумяла и коста в крайници е зараснала.  Мария Стефанова си е към този момент в България, защото й следва огромно завръщане на сцената на Народния спектакъл. Актрисата се готви за премиера на 26 март, а представлението, в което ще взе участие, е „ Три високи дами ” от Едуард Олби. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР