Татуировките остават с вас за цял живот, така че винаги

...
Татуировките остават с вас за цял живот, така че винаги
Коментари Харесай

`Обичам Коледа, така че се покрих с празнични татуировки – сега мога да празнувам цяла година`

Татуировките остават с вас за цялостен живот, тъй че постоянно е значимо да мислите деликатно, преди да гравирате нещо в кожата си.

Трябва в действителност да обичаш нещо, с цел да решиш да го направиш част от теб вечно, тъй че е добре, че един човек е цялостен коледен маниак. Наскоро той отиде в Reddit, с цел да показа своя въодушевен от сезона дизайн - и хората го харесват.

Той имаше това, което хората назовават ​​ " ретро " празничен ръкав, който включва Дядо Коледа, коледно дърво, Рудолф и камбанка. Това е като празничен гърмеж от предишното, само че вложен в необикновено създание с мастило.

Анонимният мъж в действителност искаше съвет по какъв начин да направи мастилото си по-добро, само че множеството хора просто останаха възхитени от странния дизайн. Той безусловно има ръка, отдадена на Коледа – и потребителите на обществените медии считат, че това е безусловно необикновено.

Той написа: „ Здравейте, красиво татуирани хора. Един художник направи това, което виждате на тези фотоси. Той се оказа бъде несъответствуваща **...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР