Tattstoner е известна като една от най-популярните БГ момичета в

...
Tattstoner е известна като една от най-популярните БГ момичета в
Коментари Харесай

Зад кадър: Tattstoner показа как снима секс сцените си за OnlyFans

Tattstoner е известна като една от най-популярните БГ девойки в OnlyFans. Татуираната мацка не крие, че изкарва луди пари на месец, с които се устоя.

От сигурни източници знаем, че става въпрос за повече от 30-40 бона всеки месец. Стефи, както е същинското име на Tattstoner, цялостни профила си в OnlyFans със секс фотоси и клипчета, зад които стоят дълги часове работа. Е, въпреки всичко и това си е работа, която изисква време, само че и опит, с който Стеф несъмнено може да се похвали.

Виж още: Крисия прелива от съблазън, замязя на фолк певица 

Дивата секс инфлуенсърка разкри доста дребна част от работния си развой за платформата. Стеф разкри в Instagram по какъв начин се случват нещата за OnlyFans, а видеото зад кадър може да видите тук:

Няма потребност от непотребни описания, тъй като виждате всичко, което е належащо. Наскоро почитателите на Стефи се бяха загрижили за фотосите, които споделяше напоследък.

Мацката стартира да залага нd все по-малко разголени фрагменти, тъй като от обществената мрежа постоянно я блокират. Сега наподобява обаче, че Tattstoner е решила още веднъж да живее на ръба в обществените мрежи, пускайки видеото горе. Браво, момиче! Такава те желаеме постоянно. 

Виж още: Хейтът я стимулира: Звезделина от " Игри на волята " побърка мъжете с една фотография

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР