Татко, чийто дом е украсен със 100 000 коледни лампички,

...
Татко, чийто дом е украсен със 100 000 коледни лампички,
Коментари Харесай

Татко украсява дома със 100 000 коледни лампички – и сърцераздирателната причина защо

Татко, чийто дом е декориран със 100 000 коледни лампички, е вдигнал капака на екрана, от това какъв брой коства, седмиците подготовка – и сърдечната тъга зад това.

Рос Кларк изнася своето празнично благотворително шоу всяка година от 2018 година насам и пресмята, че е похарчил до £30 000 за светлини и украшения, които включват тематични зони и даже великански сняг машина. Но повода за това е необикновено персонална и трогателна.

45-годишният притежател на бизнес е един от многото дръзки британци, които стрелят с всички оръжия, с цел да съберат пари за щедрост. Но всичко стартира, когато Рос и брачната половинка му Мишел изгубиха дребния си наследник Джак през 2002 година, откакто той се роди единствено на 21 седмици.

За да отпразнуват живота му, фамилията украсява дома си в Boughton-under -Блийн покрай Фавършам, Кент, в точния момент, с цел да включи светлините за рождения му ден на 24 ноември. „ Декорациите ставаха все по-големи и по-големи всяка година, до момента в който хората не предложиха да сложим подх...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР