Таско Ерменков от БСП нападна остро ГЕРБ за предложените от

...
Таско Ерменков от БСП нападна остро ГЕРБ за предложените от
Коментари Харесай

Таско Ерменков с яростна атака срещу ГЕРБ: Не превръщайте Богинята на правосъдието в леко момиче по...

Таско Ерменков от Българска социалистическа партия атакува остро ГЕРБ за препоръчаните от тях промени и допълнения на изборния кодекс, и изясни за какво няма да ги гласоподават.

Ето какво сподели Таско Ерменков от трибуната на Народното събрание:

„ Едно заглавие всъщност би трябвало да дава отговор на наличието. Това, което вие ни оферирате като наличие и което под никаква форма не подхожда на заглавието, с цел да може да го приемем като заглавие, е тъкмо противоположното.

Прави се всичко допустимо свободното изложение на волята да бъде замазано с административни и всевъзможни други способи, по които българският народ най-после да остане уверен, че изразявайки своята воля, някой не е прочел вярно, не е отчел вярно и е получил служебното състояние да завоюва едни избори, тъй като по този начин си ги е нагласил.

Законът за промени и допълнения на изборния кодекс, по-добре да го бяхте кръстили Закон за изпразване на изборния кодекс от неговото главно наличие – обезпечаване на свободно изложение на волята на хората.

Искам да припомня, все в тази връзка, че в случай че Темида е Богинята на правораздаването и на Закона, не забравяйте, че тя е обречена с превръзка на очите и не я превръщайте в леко момиче по долни дрехи, това което вие вършиме в този Закон. Защото методът, по който се отнасяте към Закона, все едно, че се отнасяте, оправдавам се за израза, към продажница, която би трябвало да ви обслужва вас, по метод, на който на вас ви е комфортен.

Този Закон, това заглавие, не дава отговор на това, което ние ще приемем, и аз ще гласоподавам срещу него. ”

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР