Тарторът на сектор Г Росен Петров - Животното е останал

...
Тарторът на сектор Г Росен Петров - Животното е останал
Коментари Харесай

Тарторът на сектор Г обещал паметник на Найденов, ако се стигне до единен ЦСКА на феновете

Тарторът на бранш " Г " Росен Петров - Животното е останал удовлетворен от думите на Цветомир Найденов за обединен ЦСКА, благосъстоятелност на почитателите. Вчера водачите на Северната естрада се срещнаха със спонсора на ЦСКА 1948, защото не желаят да се стига до съществуването на два тима ЦСКА в efbet Лига. Пред сътрудниците от " Блиц " Найденов показа, че Животното му е споделил, че ще му повдигнат монумент, в случай че се стигне до един ЦСКА, благосъстоятелност на почитателите.

- Г-н Найденов, разбрахме за срещата, за диалозите ви с последователите на ЦСКА. Как обаче приключи тя?

- След като им предложих да има обединен ЦСКА, който да се ръководи от почитателите, те оповестиха, че в случай че това се случи, ще ми повдигнат монумент на „ Армията “. Конкретно думите бяха на Росен Петров.

- Вашата концепция е да се наложи в България модела на ръководство от Испания и Германия?

- Точно по този начин. ЦСКА би трябвало да е един, а почитателите би трябвало да избират президента на клуба с гласоподаване, чийто мандат да е примерно 5 години.

- Значи завършек на модела " Бащица "?

- Да, по този начин е най-демократично. Феновете ще могат да си избират президенти, в случай че босовете не си правят работата. Финансирането ще се обезпечава посредством рекламодатели и спонсори.

- Смятате ли, че концепцията ви граничи с действителността в българската действителност…

- Защо да не граничи. Няма невъзможни неща.

- Феновете са ви предложили да станете спонсор на ЦСКА на " Армията ". Възможно ли е да имате среща с Гриша Ганчев?

- Ще бъда прям с вас. Аз Ганчев съм го виждал единствено един път. Никога не сме се виждали преди и по-късно. Не сме имали допирни точки. Една нова среща наподобява невъзможна, тъй като неговият клуб си има спонсор. Знаете, това е друга букмейкърска къща. Така че – не виждам по какъв начин ще се осъществя предлагането на почитателите да зарежа ЦСКА 1948 и да се озова на стадион " Българска войска ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР