Тарторът на сектор Г Росен Петров анализира остро пред 7/8

...
Тарторът на сектор Г Росен Петров анализира остро пред 7/8
Коментари Харесай

Един от лидерите на Сектор Г: Нямам доверие на това управление, аматьорщина

Тарторът на бранш " Г " Росен Петров проучва остро пред 7/8 TV последните събития в клуба от стадион " Българска войска ". Известният последовател на " алените " дефинира като " селско " и " аматьорско " ръководството на клуба, като добави, че няма никакво доверие на притежателя Гриша Ганчев. Според Петров за промяната на Любослав Пенев се е знаело още преди месец.

" Казах го преди време - на " Армията " имаме селско ръководство. Просто тук е центърът на София, не сме в града с покрития мост. Гриша Ганчев е индивидът, който е притежател и който взима решенията, би трябвало да го питате него. В случая си изми ръцете с Любо Пенев. Загубата от Лудогорец не е толкоз съдбовна, бихме ги с съвсем същия резултат неотдавна, случва се. След това победихме " числата ", в този момент ни чака значим мач в евротурнирите. През март приказвах с Любо и той ми сподели, че има цялостен картбланш от управлението за 1 година. Тоест, до март 2022 година той сигурно е старши треньор и едвам по-късно ще се направи оценка на свършеното от него - резултати, триумфи, селекция и така нататък А какво стана? Минаха три месеца и беше уволнен. Сега Стойчо Младенов ще бъде ли оставен да работи на мира година, две или три?

За промяната на Любо се говореше още преди месец. Точно преди седмица ми споделиха от Варна, че Иво Димов е споделил, че ЦСКА ще има нов треньор. Искал да докара някакъв бразилски футболист в ЦСКА, само че оттова му споделили, че скоро ще има нов треньор и в този момент не може да се направи трансфер. За какво приказваме?! Сложиха Любо, с цел да не скача публиката против промяната на предходния треньор, в този момент идва Стойчо Младенов по същата причина. Нормално ли е да се сменят треньори в 23:30 часа?! Това какво е? Предния път написахме декларация, в среднощ Гриша Ганчев разгласи, че се отдръпва. Как може подобен предприемач, който, някъде бях чел, има активи за половин милиард, да взима решения по 23:30 часа? Нямам доверие на това ръководство, аматьорщина ", съобщи Петров.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР