Тарторът на мафията в Гърция е направен на решето с

...
Тарторът на мафията в Гърция е направен на решето с
Коментари Харесай

Гръцкият мафиот №1 Вангелис Забунис направен на решето с 97 куршума

Тарторът на мафията в Гърция е изработен на сито с 97 патрона, оповестява Нова телевизия. 

Убийството на мафиота докара до земетресения в полицията в страната. 

" Застреляният 44-годишен Вангелис Забунис е прочут в незаконните среди. Той е считан за най-мощната фигура в подземния свят в последните години, с действия в контрабандата на тютюн и горива, защита в нощните клубове и други. Разстрелът му докара до това държавното управление на Мицотакис да смени цялото полицейско управление ", разяснява в " Здравей, България ” кореспондентът на Нова тв в Гърция Бойка Атанасова.

Забунис е взел участие в незаконна група за изнудване и закани, в това число и на магистрати. Името му се свързва с отвличането и на корабен магнат през 2009 година, за което похитителите са получили 30 милиона евро, които и до през днешния ден не са открити.

През 2018 година Забунис оцелява при различен атентат против него. След като се възвръща се отдръпва от дейностите на рекет и влиза в петролния бизнес. През последните години се е опитал да постави ръка и на цигарения бизнес в Гърция, като е стигнал до Солун, където е настъпил ползите на съветски групировки, които са му изпратили известие да бъде деликатен, сподели още Бойка Атансова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР