Търсят се и се работи по всякакви алтернативни трасета и

...
Търсят се и се работи по всякакви алтернативни трасета и
Коментари Харесай

Радев: Няма пряка военна заплаха за България

Търсят се и се работи по всевъзможни различни трасета и доставки. В ход са действия, които да защитят България във връзка с киберсигурността, заяви президентът Румен Радев.
България продължава да взе участие във всички формати на НАТО и Европейски Съюз, с цел да търсим отговори на това жестоко предизвикателство, съобщи президентът и заяви, че към този момент са в ход съвещания в съюзен формат в НАТО.
Изключително значима за нас е ориста на нашите сънародници в Украйна. Над 4000 е броят на хората в Украйна, които към този момент желаят евакуация, заяви Румен Радев и увери, че страната ще направи всичко допустимо тези наши сънародници да бъдат евакуирани.
Отворени сме и за всички украински жители, които желаят да потърсят леговище в България, съобщи Румен Радев.
В срещата на "Дондуков " 2 участваха ръководителят на Народното събрание Никола Минчев, министър-председателят Кирил Петков, министърът на защитата Стефан Янев, министърът на външните работи Теодора Генчовска, вицепремиерът по еврофондовете и министър на финансите Асен Василев, министърът на превоза и известията Николай Събев, началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов, шефът на работа „ Военно разузнаване “ бригаден военачалник Венелин Венев и ръководителят на ДАР Антоан Гечев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР