Търсят двама ветеринарни лекари за Общинския приют за безстопанствени кучета

...
Търсят двама ветеринарни лекари за Общинския приют за безстопанствени кучета
Коментари Харесай

Търсят ветеринари за кучкарника в Каменар, заплатата е до 1700 лв.

Търсят двама ветеринарни лекари за Общинския подслон за безстопанствени кучета в Каменар. Това излиза наяве от съобщение за конкурс в уеб страницата на общинската администрация, оповестено на 1 ноември.

Желаещите би трябвало да подадат документи за присъединяване в период до 18.00 часа на 15 ноември в Информационния център на Общината.

Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством изявление. Допускането до присъединяване в него ще се извърши от комисия, която ще дефинира датата и мястото на провеждането му.

Сред условията към претендентите са те да имат магистърска в региона на ветеринарната медицина и да имат имат една година професионален опит.

Размерът на главната заплата е до 1700 лв..

Избраните за позицията ще би трябвало да се грижат за животните и ветеринарномедицинското им обслужване, както и да управляват своевременното снабдяване на лекарства и тяхното умело разходване. Те би трябвало да вземат участие в обезпечаването на нужните зооветеринарни условия при престоя на бездомните кучета в приюта.

Също по този начин би трябвало да изготвят разходни правила за храна и лекарства съгласно здравословното положение на животните; да правят дейностите кастрация, имунизация и обезпаразитяване на животните и да ги преглеждат при постъпване и изписване.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР