Търсите ли интересна и предизвикателна работа, която да ви кара

...
Търсите ли интересна и предизвикателна работа, която да ви кара
Коментари Харесай

На 20 януари във Враца ще се проведе събитие, посветено на дигитален маркетинг

Търсите ли забавна и предизвикателна работа, която да ви кара да ставате от леглото с готовност? Искате ли да работите отдалечено за клиенти от цяла България, а за какво не и от целия свят?
Ако е по този начин, не пропускайте идното събитие на Враца Софтуер Общество на тематика “Дигитален маркетинг”, което ще се организира на 20 януари от 15 в актовата зала на СУ “Козма Тричков”. Допълнителна информация за програмата и лекторите може да бъде открита на фейсбук страницата на събитието http://bit.ly/VratsaDigital.
Лектори ще бъдат Йоана Христова и Кирил Терзиев, които ще приказват надлежно за онлайн реклама и за това по какъв начин работи рекламата в Google и по какъв начин да прецените какво и пред кого да популяризираме.
Ще бъдат прегледани и някои съществени посоки в цифровия маркетинг: ръководство на реклами във Фейсбук и Гугъл, основаване на наличие, SEO, електронна търговия и правене на маркетинг тактика.
Ще бъде показан и идния безвъзмезден 4-месечен курс по Дигитален маркетинг на Враца програмен продукт общество. Той стартира в края на февруари и е предопределен както за възпитаници в гимназия, по този начин и за работещи и безработни.
Екипът на Враца Софтуер Общество, има за задача да даде нови благоприятни условия за предизвикателна и добре платена работа, която е допустима тъкмо тук - във Враца. От предходната година идеята на Враца Софтуер срещна схващане от Фондация “Америка за България”, която е съпричастна към основаването на благоприятни условия за работа и обучение на младежите в България.
Фондация „ Америка за България “ е една от най-големите благотворителни организации в Централна и Източна Европа и е основана през 2009 година Тя е директен правоприемник на Американския капиталов фонд, чиято сполучлива активност в продължение на повече от 20 години основава капитала, с който оперира Фондацията през днешния ден. Това разрешава „ Америка за България “ да бъде изцяло самостоятелна и независима институция.
От основаването си до през днешния ден Фондацията е вложила над 200 млн. $, с цел да подкрепи укрепването на динамичната пазарна стопанска система и институциите на демократичното общество в България посредством поддръжка на начинания в шест области: „ Образование “, „ Гражданско общество и демократични институции “, „ Развитие на частния бранш “, „ Изкуство и просвета “, „ Културно завещание и туризъм “ и „ Социална сфера “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР