Търсите лекарство и искате да намерите най-добрата цена в аптечната

...
Търсите лекарство и искате да намерите най-добрата цена в аптечната
Коментари Харесай

Алианц България с нова дигитална услуга – намери най-добрата цена на лекарства в аптечната мрежа

Търсите лекарство и желаете да намерите най-хубавата цена в аптечната мрежа?  Алианц България предложи нова новаторска услуга – онлайн търсене на медикаменти и артикули, предлагани в аптечната мрежа. Платформата може да се достъпи посредством уеб страницата, както и посредством цифровото приложение Алианц Здраве. 

Функционалностите й разрешават търсене по аптека, артикул, обитаемо място и даже жилищен квартал, като е интегрирана с всички цифровизирани аптеки на територията на цялата страна. Услугата е изцяло безвъзмездна и се предлага в партньорство със стартъп компанията. От нея могат да се възползват освен клиентите на компанията, а и всички заинтригувани консуматори.

„ Желанието ни е да сме потребни на потребителите и да допълваме пакета от услуги, които предлагаме, като им даваме опция да сравнят цените и наличностите на медикаментите в аптеките, без да губят време – бързо и елементарно. Всички знаем, че цените на медикаментите у нас варират в необятен диапазон и при здравен проблем какъв брой време ни лишава циркулиране по аптеки и търсене в Интернет за цена на даден препарат “, разяснява Гергана Николова – шеф Живот и Здравно обезпечаване в Алианц България.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР