Търсиш работа? Трябват ти пари? Обичаш да шофираш? Платформата за

...
Търсиш работа? Трябват ти пари? Обичаш да шофираш? Платформата за
Коментари Харесай

Търсиш си работа? FoodboX търси теб

Търсиш работа? Трябват ти пари? Обичаш да шофираш? Платформата за доставка на храна за дома и офиса FoodboX.bg има предложение за теб.
Най-новата и сполучлива услуга във Враца събира от ден на ден фенове. Всеки ден десетки хора се доверяват на потвърдените занаятчия готвачи от топ заведенията за хранене в града. Шофьорите на FoodboX.bg са постоянно отсреща, с цел да доставят топла и вкусна храна, гарнирана с усмивка и положително въодушевление на многочислените си клиенти.
Във връзка с увеличение броя на своите бизнес сътрудници, FoodboX.bg уголемява екипа си. Ако сте лоялни и виновни, в случай че желаете да работите в динамична среда с млади и радостни сътрудници, то това е за вас!
Компанията търси да назначи водач на служебните коли. Фирмата се нуждае от деятелен и учтив човек, който с горделивост да съставлява марката FoodboX .
За по-малко от година FoodboX.bg се наложи като неоспорим водач на пазара. Компанията към този момент има хиляди сполучливи доставки и стотици постоянни и удовлетворени клиенти.
За контакти - тел. 0878505555.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР