Търсим партньори за още две направления във федерацията Любо Ганев

...
Търсим партньори за още две направления във федерацията Любо Ганев
Коментари Харесай

Любо Ганев: Ще изградим работеща структура за подрастващите

Търсим сътрудници за още две посоки във федерацията
Любо Ганев е убеден, че ще бъде построена работеща конструкция за работа с подрастващите във федерацията. Наскоро новият президент на волейболната централа подписа първи спонсорски контракт - с вложителите на комплекса Garitage Park. Контрактът е за 5 години на обща стойност 600 000 лв. и е ориентиран единствено към развиването на детско-юношеския волейбол у нас.
" Тъй като привлякохме сътрудник, подпомагащ съответно детско-юношеския бранш, можем да си позволим да запълним първата позиция. Евгени Иванов беше определен за ръководител на комисията за детско-юношески волейбол и, считано от септември тази година, той ще поеме също функционалността изпълнителен шеф по това направление. Създаването на такава щатна позиция ще ни разреши да имаме експерт в региона, напълно зает със задачата и ще работи по точките от нашата стратегия, касаещи волейбола при подрастващите ", разясни Ганев. 210-сантиметровият колос добави, че за него е значимо сътрудниците на федерацията да знаят всеки даден от тях лев защо отива и даже по някакъв метод да бъдат въвлечени интензивно в част от дейностите.

" Впечатлени сме от скоростта и успеваемостта на дейностите на федерацията и в частност на Любо Ганев. Само седмица след подписването на контракта сред БФВ и Garitage Parkвече имаме решение за образуване на настрана направление детско-юношески волейбол и избиране на Изпълнителен шеф на това направление. Евгени Иванов е извънредно подобаващ човек за тази позиция и потвърдил се експерт. Надяваме се, че ще е сполучлив и в тази нова служба. Със сигурност ще може да разчита на нашата поддръжка ", съобщи Атанас Гаров, ръководещ сътрудник на Garitage Investment Management, сдружението което ръководи плана Garitage Park.

Едни от първите задания пред Иванов ще бъдат да изготви проект за развиване на детско-юношеския волейбол в България през идващите 5 години, да приготви бюджет за това направление във федерацията и да приготви маркетингова тактика за привличане на още сътрудници, които да поддържат финансово това направление, както и съответните начинания, дефинирани в проекта.

Ганев си е сложил за цел да преструктурира федерацията и да я направи много по-ефективна. За задачата ще бъдат назначени двама шефове и на другитеосновни посоки – " Национални шампионати " и " Международна активност ". Това ще се случи, откакто бъдат привлечени още сътрудници, които сходно на Garitage Park да обезпечат новите структури.

" Компетентността и работата в екип са извънредно значими условия за триумфа на всяка една организация. Необходимо е обаче и да осигурим финансиране, с цел да имаме основата. За момента не мога да кажа по кое време би станало това, защото предстоят диалози с евентуални сътрудници ", добави Ганев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР