Търсим играчи, но е трудно в момента. Няма да правим

...
Търсим играчи, но е трудно в момента. Няма да правим
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Търсим нови играчи, но в момента е трудно

Търсим играчи, само че е мъчно сега. Няма да вършим селекция непременно, съобщи в изявление за " Хоризонт " по БНР, Илиан Илиев. Треньорът на Черно море има вяра, че футболистите му имат сили да се класират в първата шестица, написа gol.bg.
 

" Желанието ни е да подобрим играта си, с цел да бележим повече голове и да не губим точки и мачове в последните минути ", изясни той.
 
" Имаме тежка стратегия, само че имам вяра във опциите на футболистите си. Ще имаме един лагер в Алания. До 17-ти януари сме във Варна. След това от 18-ти до 31-ви ще сме на подготовка в Турция. Ще изиграем 7-8 мача до началото на шампионата. В много срещи есента пропуснахме да бележим голове ", продължи Илиев.
 
" До момента имаме едно ново име, което е на проби. Ндонгала ни напусна, откакто не пожела да му се възобнови контракта. От 23-ма футболисти на първата подготовка 12 бяха от нашата школа. Ще продължим да разчитаме на тези момчета. 5-6 момчета към този момент дебютираха за Черно море. Есента имаше мачове, които ми харесаха. Пресирахме съперника, държахме топката, само че не материализирахме превъзходството. Тогава ни липсваха голове. Ако ги бяхме вкарали, в този момент щяхме да сме в първата шестица ", добави експертът.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР